Votează

Care din proiectele jos enumerate, după părerea dvs. sunt lorem ipsum dollar sit amet?

Loading ... Loading ...

Andrușceac Ion

Expert

este un proiectant dedicat clădirilor, care lucrează ca arhitect senior într-o companie locală de design, și anume s.r.l. CONEX, dezvoltând proiecte complete de proiectare tehnică. Proiectele iau în considerare standarde internaționale avansate de construcție pentru realizarea unei clădiri cu consum redus de energie.

Andrusceac Ion a fost implicat în numeroase proiecte, inclusiv în proiectul MLPS condus de GIZ (Agenția Germană pentru Cooperare Internațională), Proiecte de demonstrație urbană durabilă – Mecanism de sprijin pentru țările din politica de vecinătate din estul Europei – în scurt timp „SUDEP” și Elaborarea Codului de Proiectare Verde pentru Chișinău PNUD (Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare). Pe lângă rezultatele bune pe care le-a obținut fiind implicat în aceste proiecte, cea mai importantă realizare a fost marea experiență de lucru în strânsă colaborare cu experții locali și internaționali.

Andrusceac Ion este, de asemenea, implicat în proiecte voluntare care pledează împreună cu ONG-uri locale pentru conservarea spațiilor publice locale, a monumentelor istorice și arhitecturale.

Contactează expertul.

  Experții noștri

  Beneficiază de expertiza noastră în transformarea urbană modernă, inteligentă, pentru oameni.

  Dzintars Jaunzems

  Expert
  lucrează în domeniul eficienței și durabilității energetice

  Milan Oleriny

  Expert
  MSC, fondator al MP Consulting, practică și se specializează în proiecte de construcții, inginerie, energie și infrastructură de peste 35 de ani.

  Evgheni Camenscic

  Coonsultat în domeniul clim...
  În prezent consultant în planificarea climei, a energiei durabile și a gestionării deșeurilor

  Cristiana-Verona Croitoru

  Expert evaluator
  Expert evaluator pe proiecte de cercetare Horizon 2020 legate de energie, în cadrul Comisiei Europene. 

  Josef Kocourek

  Expert
  persoana responsabilă pentru multe dintre proiectele asociate cu soluția smart city, concepte de transport, propuneri de măsuri pentru creșterea siguranței rutiere. Expert Green City Lab

  Alexandru Rotaru

  Manager de proiect
  peste 10 ani experiență în management de proiecte din sectorul protecției mediului ambiant, dezvoltare locală, schimbarea climei şi alte domenii conexe.

  Anastasia Taburceanu

  Specialistă în comunicare
  11 ani de experiență profesională în domeniul comunicării, gestionării evenimentelor, relațiilor publice, mass-media și jurnalismului.

  Frank Wefering

  Expert
  Director departament sustenabilitate în cadrul Greenman-Pedersen, Inc., Consultant Internațional în Mobilitate Urbană Sustenabilă

  Martha Giannakopoulou

  Planificarea mobilității ur...
  Peste 10 ani de experiență în arhitectură şi design urban, în cooperarea cu autoritățile locale, sectorul public european, proiectele europene şi ONG-uri internaționale.

  Ala Camerzan

  Specialistă finanțe și achi...
  peste 7 ani experiență în managementul contractelor, contabilitate şi finanțe, precum şi procurări.