Votează

Care din proiectele jos enumerate, după părerea dvs. sunt lorem ipsum dollar sit amet?

Loading ... Loading ...
25 februarie 2020
Maxim Abdușa, proprietar de automobil electric și dezvoltator al unei rețele de încărcare a electromobilelor, a lansat o inițiativă inovatoare de alimentare a automobilelor electrice.
30 decembrie 2019
Invităm companiile interesate să răspundă apelului de selectare a fondatorilor Green City Lab, laborator de inovații urbane.
20 decembrie 2019
Chișinăuienii vor putea sesiza despre problemele urbane pe o platformă web dedicată - eu.chisinau.md - creată pentru Primăria Municipiului Chișinău, cu suportul PNUD Moldova, Green City Lab, MiLab și Simpals.
11 decembrie 2019
Un sistem informaţional de monitorizare a consumului de energie în clădirile publice – EMIS - va fi lansat în Chişinău. Sistemul va fi dezvoltat cu suportul PNUD Moldova în cadrul Proiectului Oraşe Verzi Durabile, finanţat de GEF. 
10 decembrie 2019
Managerii energetici sunt invitați la o sesiune de prezentare a Sistemului Informațional de Management Energetic (EMIS) ce va fi lansat în Republica Moldova în acest an.
17 noiembrie 2019
4.000 de kilometri. Aceasta a fost distanța parcursă de automobilele electrice participante la primul #ElectricUltraMaraton care conectează Republica Moldova cu Europa.
28 octombrie 2019
17 propuneri de remodelare a transportului public din Chișinău au fost prezentate la Urban Mobility Hackathon în seara zilei de 27 octombrie.
30 septembrie 2019
Sute de oameni au venit în acest week-end pe aleea Mircea cel Bătrân pentru a promova energia curată şi comportamentul prietenos mediului. Acţiunea vine să marcheze instalarea în Chişinău a doi arbori fotovoltaici ce generează energie verde pentru confortul chişinuienilor şi oaspeţilor capitalei.
6 noiembrie 2020
Interviul cu unul din participanții caravanei Moldova Electro Maraton 2020, Ion Malanici de la PNUD Moldova, care a condus un Hyundai Ioniq
5 noiembrie 2020
iRide este primul serviciu de închiriat trotinete electrice în municipiul Chișinău. iRide a fost creat cu susținerea PNUD și a Facilității Globale de Mediu, pentru a contribui la promovarea transportului alternativ prietenos mediului.
15 iulie 2020
Strada 31 august 1989 din municipiul Chișinău va fi reamenajată, devenind un coridor verde care va conecta Parcul Valea Trandafirilor cu Parcul Dendrariu. Această inițiativă are loc datorită sprijinului oferit de PNUD Moldova pentru Primăria