Votează

Care din proiectele jos enumerate, după părerea dvs. sunt lorem ipsum dollar sit amet?

Loading ... Loading ...
Loading...
BNM · USD/EUR · 28 Mar 
National Bank of Moldova
Check: 28 Mar 2024 00:15 UTC
Latest change: 27 Mar 2024 22:05 UTC
Disclaimers. This plugin or website cannot guarantee the accuracy of the exchange rates displayed. You should confirm current rates before making any transactions that could be affected by changes in the exchange rates.
25 February 2020
Maxim Abdușa, proprietar de automobil electric și dezvoltator al unei rețele de încărcare a electromobilelor, a lansat o inițiativă inovatoare de alimentare a automobilelor electrice.
30 December 2019
Invităm companiile interesate să răspundă apelului de selectare a fondatorilor Green City Lab, laborator de inovații urbane.
20 December 2019
Chișinăuienii vor putea sesiza despre problemele urbane pe o platformă web dedicată - eu.chisinau.md - creată pentru Primăria Municipiului Chișinău, cu suportul PNUD Moldova, Green City Lab, MiLab și Simpals.
11 December 2019
Un sistem informaţional de monitorizare a consumului de energie în clădirile publice – EMIS - va fi lansat în Chişinău. Sistemul va fi dezvoltat cu suportul PNUD Moldova în cadrul Proiectului Oraşe Verzi Durabile, finanţat de GEF. 
10 December 2019
Managerii energetici sunt invitați la o sesiune de prezentare a Sistemului Informațional de Management Energetic (EMIS) ce va fi lansat în Republica Moldova în acest an.
17 November 2019
4.000 de kilometri. Aceasta a fost distanța parcursă de automobilele electrice participante la primul #ElectricUltraMaraton care conectează Republica Moldova cu Europa.
28 October 2019
17 propuneri de remodelare a transportului public din Chișinău au fost prezentate la Urban Mobility Hackathon în seara zilei de 27 octombrie.
30 September 2019
Sute de oameni au venit în acest week-end pe aleea Mircea cel Bătrân pentru a promova energia curată şi comportamentul prietenos mediului. Acţiunea vine să marcheze instalarea în Chişinău a doi arbori fotovoltaici ce generează energie verde pentru confortul chişinuienilor şi oaspeţilor capitalei.